Verhuis Speelpleinwerking

SPEELPLEINWERKING – Wijzigingen naar aanleiding van bouwwerken - UPDATE MEI 2019

De speelpleinwerking op Begijnenborre staat zo goed als elke vakantie garant voor plezier en amusement voor kinderen en animatoren. De zomer van 2018 was echter de laatste keer dat we speelplein organiseerden in de alom bekende gebouwen van Begijnenborre. Op de locatie komt namelijk een heuse nieuwbouw die een integratie zal zijn van zowel de speelpleinwerking als van de kleuterschoolwerking. De werken zullen ongeveer twee jaar duren. Daarom verhuizen we met onze werking naar jeugdcentrum Castelhof.

Tijdens de periode van de nieuwbouwwerken op Begijnenborre zal de speelpleinwerking verhuizen naar Jeugdcentrum Castelhof. Gezien deze locatie beperkt is naar mogelijkheden, zakken we voor die leeftijd naar een inschrijvingscapaciteit van 120 kinderen per dag, en dit voor kinderen tussen de 3 en de 14 jaar. Vanaf dat de nieuwbouw klaar is om een speelpleinwerking in te organiseren, brengen we alles terug naar de capaciteit en locatie die we gewoon zijn.

We nemen deze maatregelen om de kwaliteit van onze speelpleinwerking te garanderen. We blijven ook beroep doen op enthousiaste animatoren. Zij kunnen zich steeds kandidaat stellen via de openstaande vacatures per vakantie op www.JinD.be (doorklikken naar Jongeren > Speelplein > Animatoren).