Karateclub Groot-Bijgaarden vzw

Ben je op zoek  naar een sportieve en leuke activiteit? Dan zit je bij karateclub Groot-Bijgaarden zeker goed. Wij trainen 2 tot 3 keer per week en verschillende leden nemen regelmatig deel aan wedstrijden.

Afhankelijk van je interesse kan je er voor kiezen enkel recreatief aan karate te doen, of je, zoals verschillende van onze leden, te verdiepen in wedstrijdkarate. Zo heeft de club in 2011 wel 40 medailles binnengehaald! Ook op de laatste Vlaamse Kampioenschappen scoorden onze leden erg goed. Zes van onze leden namen deel aan deze kampioenschappen en zij kwamen met maar liefst 5 medailles naar huis.

Ook buiten de vaste trainingsuren en wedstrijden worden verschillende activiteiten georganiseerd. Eerder dit seizoen werd een mountainbiketocht georganiseerd, en ieder jaar gaan we op karateweekend naar de Vlaamse Ardennen. Het seizoen sluiten we steevast af met een spelnamiddag en BBQ voor de hele familie.

Je kan gerust een drietal keer mee komen trainen om te zien of karate iets voor jou is. Je hebt hiervoor nog geen kimono ( karatepak) nodig , een trainingsbroek en T-shirts volstaan.

 

 

Contactpersoon: 
Tom Pannecoucke
Telefoon Nummer: 
0477/47.88.41
Afbeelding Gebouw: