W.T.C Jamee - Itterbeek

Met een mix van oud en jong bestuur, met een nieuwe dynamiek in de  zoektocht naar nieuwe sponsors, nieuwe leden en een pensenkermis op 19 en 20 oktober 2012 als afsluiter, is deze wielerclub bezig aan een stevige opmars.

Aangezien de mogelijkheid om iedere zondag, volgens eigen inzicht en conditie, aan te sluiten bij verschillende snelheidsgroepen, met gemiddelden van 25 tot 30 en meer,  maakt dat WTC JAMEE een aangename club is met een open, gezellige sfeer, waar  “We laten niemand achter” geen loze beloftes zijn. Iedere wielertoerist moet in dezeclub zeker een groep naar zijn kwaliteiten kunnen vinden. Zelfs dames zijn hier welkom.

Nadien, wanneer de fietsen rusten, is er steeds mogelijkheid om het koersverhaal nog eens straf uit de doeken te doen in het clublokaal “Café Sportwereld – Kerkstraat 37 te 1701 Itterbeek”, waarbij onze sympathieke cafébazin Georgette, haar wielertoeristen in de watten legt. Op tijd en stond een verse pint en de nodige versnaperingen, wat moet een mens nog meer.

Aantal Leden: 
61
Contactpersoon: 
André Michiels
Wanneer: 
Elke zondag
Locaties: 
Telefoon Nummer: 
02/569.06.05 0476/59.16.90
Afbeelding Gebouw: